KOD ADI: Zed

Resim

Oyundaki görünümü

Zed Hakkında küçük Rehber

Zed hızlı ve güçlü bir suikastcidir. Teamfight ( tf ) de görevi kırılgan ve güçlü rakipleri düşürerek takımının alacağı hasarı düşürmektir

Erken Oyun: Bu süreç en çok farm yapmanız gereken süreçtir. bu sürede bol bol rakibinizi Q, W-E-Q comboları ile rakibi dürtmelisiniz .
bu sayede rakibiniz potları harcamak zorunda kalır ve hatta base döner. bu yolla farmda rakibinizin önüne geçersiniz.

Orta Oyun: Farma devam edin ve şansınız varsa rakibi indirin.

Geç Oyun: bu süre tfnin oynandığı ( 30-40) sürede başlar ve oyun bitene kadar bu oyun oynanır. burada Zed çok önemli bir rol oynar. İndirebildiği kadar hızlı SGT ve BGT yi indirmelidir.

Size bir taktik:

ormandan dolanıp yanlarından saldırabilirsiniz. Arkada bir canlı gölge bırakmak lehinize olacaktır çünkü içeride kalırsanız düşersiniz. Canlı gölge'nin ve sürpriz faktörünün etkisi yaklaşık 4 saniye olduğundan bu süre içerisinde SGT yi indirmelisiniz. ardında aynı yoldan dönüp takımına katılabilirisiniz.

DİKKAT: Ormanda bir toteme görünürseniz yada erken saldırırsanız rakibin tam ortasında kalırsınız. ayrıca bu taktikleri deneyimli olan ve skype veya teamspeak gibi bir seri iletişim sağlayan programlarla iletişim halinde olan bir takımla kullanmalısınız

Yorumlar

Popüler Yayınlar