Fnatic Karthus

Resim1

Resim2

Oyundaki görünümü


Karthus hakkında küçük rehber

Genel olarak yapman gerekenler;
1- kesinlikle ilk item damla kas (staklenmeli)
2- gözün lanende ve soldaki hp barlarında olsun (takımının hp si azalınca orada bir olay vardır ultilik o an bakarsın)
3- skill dagılımı oyuna göre değisir ama standartı sudur q-e-q-w-q-r gibi.. eteklerinin aktifinden cok pasivi işine yarıyacak cünkü.
4- q ile minion kesebilirsin illa last hit yapmaya calısmana gerek yok nasılsa manan dolacaktır.

benim oyun stilim

ben bazen üstte oynarım mid karakterleri genelde hit damage heroları oldugundan sıkıntı yaratır.
üst lane olmasının en güzel yanı ise ölsen bile karsı cogunlukla yakıncı oldugundan öldükten sonra öldürebiliyorsun eteğin icinde kalacaklarından.

genel bir hasar olarak;

Seraph'ın Şefkati
Asırlık Sopa
Liandry'nin Eziyeti
Rabadon'un Şapkası
Zhonya'nın Kumsaati
Lich Boğan

karsıda ad agırlıgı fazla ise;


Seraph'ın Şefkati
Asırlık Sopa
Buzdoğan Eldiven
Donmuş Yürek
Lich Boğan
Zhonya'nın Kumsaati

*lich bane biraz şaşırtıcı gelmis olabilir genelde apc lerden cok assaian ap lerde görmeye alıskınsınızdır. düsük cd li bir skilli olan her ap herosuna süper gider

*2. buildde az ap görmekten korkmayın Seraph'ın Şefkati sayesinde süper ap ye sahip oluyor (hatta favori buildim budur genelde)
Buzdoğan Eldiven ise her q sonrası lich bane ile vurarken bir yandanda slowluyor (büyük kılınc aktifleri var 2 iteminde ama merak etmeyin lich baneninki devreye giriyor) w sine bir destekde o item yapıyor yani cok iyi ikilidir.

ek olarak..

karthus savasa girdikten sonra bir cok ap gibi spellerini attıktan sorna ölmesi sorun olmıyacak bir karakter değil yasadıgı sürede en büyük damage kaynagı olan etekleri agır damage vurur. yani stabil damagesini iyi değerlendirin..

*tankımsı ap kasın belki o an daha az vurur full ap yerine ama daha uzun yasıyacagından daha cok damage vurmus olursunuz..
*Rylai'nin Kristal Asası cok iyi gidiyor ama ben slotuma sıgrıdamıyorum siz kasın ama
*iyi bir baslangıc yaptıysanız karsınıza göre Ölümateşi Pençesi ile Mejai'nin Ruhyiyeni bu ikiliyide kasmanızı öneririm dediklerimin tamamen tersine gelebilir (defanstan bahsederken full ap diyorsun simdide diyebilirsiniz) öyle bir global ulti sayesinde cok can yakarsınız 

Yorumlar

Popüler Yayınlar